top of page

WAT DOEN WE

SCHILDERWERK

Het Nederlandse klimaat stelt uw verfwerk vaak zwaar op de proef. Hoe beter de kwaliteit van de voorbewerking, hoe langer de verflaag optimaal beschermt. Goed onderhoud bespaart dus onnodige onkosten. In deze fase van het schilderwerk onderscheidt een vakkundig schilder zich door kennis en maatwerk. Goed schilderwerk voorkomt het binnendringen van vocht en voorkomt dat het kozijn gaat rotten. Hierbij is de staat van het schilderwerk erg belangrijk, omdat in de winter de waterdamp in de woning een weg naar buiten zoekt. Het is derhalve nodig om regelmatig het schilderwerk te laten inspecteren en waar nodig bij te laten werken.

ONDERHOUDSWERK

In de jaren is het niet alleen bij schilderwerk gebleven, maar kunt u bij ons ook terecht voor alle onderhoudswerkzaamheden zoals houtrotreparaties, timmerwerk en wandafwerking. Wanneer u uw huis heeft laten schilderen wilt u natuurlijk dat het schilderwerk zo lang mogelijk mooi blijft. Om de levensduur van het schilderwerk te bevorderen is goed onderhoud cruciaal. Wacht niet te lang met het laten controleren en behandelen van uw schilderwerk. Als u kleine scheurtjes, kleine blaasjes of het prille begin van verfbladders signaleert, is het hoog tijd voor een inspectie aan uw huis. Wij kunnen snel beoordelen of het schilderwerk op korte termijn moet worden uitgevoerd, of dat het verantwoord is om het onderhoud nog een jaar uit te stellen. 

ISOLATIEGLAS

Ook voor het vervangen en plaatsen van isolatieglas kunt u bij ons terecht. Wij adviseren u graag wat de beste optie voor u is. Door enkel glas te vervangen voor dubbel glas of HR ++ glas, bespaart u op de energierekening en uw huis zal er een stuk comfortabeler van worden. Tevens zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar om glasschade te herstellen. Ook in de nachtelijke uren kunt u ons telefonisch bereiken op ons telefoonnummer. In de meeste gevallen kunnen wij snel herstellen of plaatsen we een noodruit.

bottom of page